Els castells


El que més valoro d’haver format part d’aquest col·lectiu és haver conegut gent interessant amb qui he compartit molts moments i, tot i que encara no sé si amb algunes d’aquestes persones ens uneix una bona amistat, me’n alegro molt que els nostres camins s’hagin creuat.  Més endavant, a la balança del temps hi posarem els fets i les accions, tant les d’elles com les pròpies, i demà sabrem si el que estem vivint avui és amistat. A vegades vivim miratges i no ens n’adonem o no ens en volem adonar perquè no volem sentir-nos sols. No és el mateix estar sol que sentir-se sol. Estar sol no representa un problema, sentir-se sol sí.

Opino que la gent ja està prou motivada per assistir voluntàriament a una activitat social però també és necessari treballar-la.  Parlo des de la meva poca experiència personal en aquest món on vaig començar amb una motivació que va anar decreixent a mesura que passava el temps. Al meu entendre, els assajos tenien una durada excessiva i hi mancava una parada per descansar i permetre que la gent s’esbargís i facilitar que tot seguit es concentressin en fer el que tocava.

Tampoc crec que fos necessari fer tantes actuacions al llarg de l’any. Si al fet d’assajar dues vegades per setmana hi sumem que es fan moltes actuacions (per partida doble alguns caps de setmana), el resultat és que per mi són masses hores fent Castells al cap del mes. I deixant de banda el que puguin pensar els individus de la colla sobre la importància de la pinya, els assajos de la major part de Castells es feien sense la seva participació activa, i jo, que en formava part, m’avorria, i a ningú li agraden les activitats avorrides.

Si a tot això hi sumem la falta d’higiene d’una bona part dels membres (posar-se desodorant i rentar-se els peus abans de les actuacions i dels assajos no sembla important per molta gent) i alguns fets inadequats, em desanimo i opto per dur a terme altres activitats.

Formar part del públic també és una bona manera de donar suport a una activitat cultural única i especial que ens identifica.

Eudald, 31.01.2011

Anuncis

Make a comment:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s